Warspear Online İndir Yükle

Warspear Online İndir Yükle
18 Kasım 2017 tarihinde eklendi, 414 kez okundu.

Bu Oyun Hakkında

İki güçlü İttifak arasındaki düşmanlık büyüyor! Bu savaşta tarafını seçmen, karakterinin ve Lonca’nın seviyesini arttırman, dev bir açık dünyanın gizemlerini çözmen, düşmanlarla savaşman, yetenekler öğrenmen ve savaş taktiklerin üzerinde çalışman, turnuvalara katılman, özel donanımlar alman ya da üretmen ve zindanları keşfetmen gerekecek.

Dev PvP savaşlar

Warspear Online acımasız ve neredeyse sınırsız PvP’nin tüm hayranlarını çağırıyor. Oyun, dövüş yeteneklerinizi kanıtlamanız için çok sayıda yer ve imkân sunuyor, ancak en yoğun savaşlar Irselnort’ta gerçekleştiriliyor. Düşman kamplarını ele geçirme, kendininkileri savunma ve yüzlerce oyuncu arasında efsanevi çarpışmalar- ne daha iyi olabilir ki? Loncalar arasında kendi Kalenize sahip olmak için sadece dev savaşlar.

Özel bir eşya yapma ve geliştirme sistemi

Boss’ları yenmenin dışında, Zindan inceleme ve ticaret; oyunda silah ve ekipman almanın başka bir yolu daha var. Çeşitli eşyaları tamamen kendi başına yaratabilirsin bunun yanı sıra rünikler, kristaller ve güçlendirme kürelerinin yardımıyla onları geliştirebilirsin ve böylece farklı özelliklerini arttırırsın. En iyi eşyalar kendi ellerinle yapılmış olanlardır.

Eğlenceli bir hikâye ve zengin tarih

Pixelart yüzler, Arinar’da olanlar hakkında hissettikleri her duyguyu tamamen ifade edemez, ancak dünya yine de yıkımın eşiğinde ve kurtarılması gerekiyor. Bu dünyanın bir parçası olabilir ve kaderini değiştiren olaylara tanık olabilirsin.

Dünyanın tarihi

Arinar, uzun zaman önce yaratılmış büyü dünyasıdır. O zamanlarda, tüm dünyanın üzerinde uçan bir Mızrak vardı, düzen ve kaos arasındaki dengeyi sembolize ediyordu. Bundan yüzyıllar sonra başlayan savaş, Arinar’ı yıkımın eşiğine götürdü. Elfler ve İnsanlar dengeyi korumak için yemin etti ancak Barbarlar ve Yaşayan Ölülere karşı savaşta bunu başaramadılar. Mızrak yok edildi, bu da iki tarafı da silahları bırakmaya zorlayan bir kıyametle sona erdi. Ancak zaman geçti ve dört grup savaşmak için tekrar hazır. Her biri yeni bir Savaş Mızrağı yaratma ve Arinar’ın kaderini belirleme hakkını istiyor.

  • 2 İttifak ve 4 ırk: Firstborn ve Chosen, Mountain Clans ve Forsaken’a karşı
  • 16 sınıf ve özel yetenekleri
  • Açık PvP bölgeleri, İttifaklar arası savaşlar, kale ele geçirme, Arena, dostça savaşlar
  • Loncalar, turnuvalar, bayramlar, diğer oyuncularla ticaret
  • 1500+ hikaye konusu ve yüzlerce günlük görev
  • PvE için binlerce canavar ve boss
  • 8 zanaat mesleği
  • Kişiselleştirme: kıyafetler, dekoratif kostümler, saç stilleri
  • Kendi yapını oluşturman için 100+ uzman yetenekler
  • Özel ödüllerle kişisel başarımlar, En iyi 1000 sıralaması

Sistem Gereksinimleri

Windows
Mac OS X
SteamOS + Linux

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows XP SP3
    • İşlemci: 1 GHz
    • Bellek: 512 MB RAM
    • Ekran Kartı: OpenGL 1.3-compatible; 128 Mb video memory
    • Depolama: 100 MB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: OpenAL-compatible
    • İlave Notlar: You may need to update your graphics drivers for OpenGL 1.3 support.
    Önerilen:

    • İşletim Sistemi: Windows XP/7/8/10
    • İşlemci: 1.4 GHz
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: OpenGL 3.0-compatible; 256 Mb video memory
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 200 MB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: OpenAL-compatible
    • İlave Notlar: You may need to update your graphics drivers for OpenGL 3.0 support.
Bedava full oyun indir

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git