The Last Front İndir Yükle

The Last Front İndir Yükle
10 Haziran 2019 tarihinde eklendi, 33 kez okundu.

Bu Oyun Hakkında

Dünyada toprak kavgası yüzünden yüzlerce savaş olmuş ve halen olmaya devam edecektir.The Last Front ise bunların sadece birini anlatan, low poly tarzı , birinci şahıs görüş açısına sahip bir oyundur.Her takım için ayrı silahlar , ayrı taktikler ve farklı oynayış tarzı mevcutdur.Oyunda şuanlık 3 tane oyun modu vardır ; Bayrak kapmaca , takım ölüm oyunu ve herkes tek.

BAYRAK KAPMACA
Karşı takımın bayrağı taktikler ve acımasız saldırarak kaçır ve kendi bölgene getirmeye çalış.Tabi bunu yaparken kendi bayrağını ve düşmanları kontrol etmen lazım.Dikkatli olmak bir asker için önemli bir şeydir.Evlerin içinde camdan seni kollayan düşmanların olacaktır.

TAKIM ÖLÜM MAÇI
Takımını seç ve takım arkadaşlarınla karşı takımı yok etmeye çalış.Bitiş puanına ulaşan ilk taraf oyunu kazanır.Bu oyunda takımın için tüm fedakarlıkları yapmak bu oyun tarzı için en önemli bir olaydır.En zor zamanlarda arkadaşlarına ilk yardım paketi vermek veya mermisi bitmiş bir askere mermi paketi vermek belkide o maçı kazandırır.

HERKES TEK
Belkide en zor oyun modudur.Nedeni ise düşmanların yerini bilmemen olabilir.Gördüğün her düşmana mermi saç.Unutma karşındaki her düşman seni öldürmek için zaman bekliyordur.

Sistem Gereksinimleri

Sayfa başına git