Element TD 2 – Tower Defense İndir Yükle

Element TD 2 – Tower Defense İndir Yükle
3 Ekim 2021 tarihinde eklendi, 6 kez okundu.

Bu Oyun Hakkında

Element TD 2, 15 yıldır süregelen kule savunma oyunlarının sentezidir. Orijinal sürümü WarCraft 3, StarCraft 2 ve Dota 2 kapsamında 5 milyondan fazla indirilme almıştır ve çeşitli savunma taktikleri ve haritalarıyla birlikte, kule savunma oyunlarını seven oyuncularına yepyeni bir tecrübe sunmak için Steam’de yerini almıştır.

Element Cümbüşü

44 adet eşsiz kule oluşturulabilen 6 ayrı element sınıfını kullanarak, gelen düşmanları ve elementleri tahmin etmen; savunmanı da buna göre şekillendirmen gerekiyor. Her elementin güçlü ve zayıf yönleri vardır, bu yüzden galibiyet yolunda doğru yükseltme yöntemlerini seçmek büyük önem arz etmektedir.

Birlikten Kuvvet Doğar

Elementsel seçimlerini birleştirmek için 8 oyuncu kapasiteli odalar kur ve kulelerini ona göre yerleştir. Gitgide güçleşen düşman birliklerine ve sonu gelmeyen canavar savaşlarına birlikte göğüs gerin.

Gardını Düşürme

En yetenekli Kule Savunma oyuncularını bile sınamasını planladığımız senaryo toplam 28 görevden oluşuyor. Eşsiz haritalarda çeşitli düşmanlara, canavarlara kafa tutarak Element TD tarihinde eşsiz bir maceraya atıl.

Öne Çıkan Özellikler

  • Çoklu elementsel yükseltme yöntemleriyle oluşturulan eşsiz yeteneklere sahip 44 kule
  • Tek seferde 8 oyuncu birden oynatabilen eşli mod.
  • Gitgide güçleşen mücadelelerde kendini kanıtlayabileceğin senaryo modu.
  • Sağlam savunma kurmak ve kulelerini güçlendirmek için 6 element türü.
  • Sonu gelmeyen düşmanlardan oluşan, savunmalarını sınayacak 55 dalga.
  • Çeşitli ortamlara ayak uydurup uyduramadığını sınayacak olan 13 harita.
  • Kendi oynayış tarzını oluşturabileceğin 10 niteleyici.
  • Tek bir bölgeye 2 taraf ekleyip çatışabileceğin savaş modu.
  • Farklı bölgelerdeki oyuncularla oynamanı sağlayacak global sunucu.
  • En yüksek skor için diğerleriyle yarışabileceğin liderlik tablosu.
  • Başkalarına göstermek yahut başkalarının oyununu izlemek için yeniden oynatma seçeneği.
  • Yapı ustanı özelleştirmen için açılabilir kozmetikler.

Sistem Gereksinimleri

Sayfa başına git