Death’s Gambit Serisi İndir Yükle

Death’s Gambit Serisi İndir Yükle
14 Ağustos 2018 tarihinde eklendi, 34 kez okundu.

Bu Oyun Hakkında

Ölümsüzlük vaadi, Siradon’un kalbinde. Ölüm’ün sağ kolu olarak diyarın ölmeyen muhafızlarına meydan oku ve ruhlarını arındırmak için ebedi bir mücadeleye giriş. Fakat Ölüm’ün sadık hizmetkarını nasıl bir ödül bekliyor?

Death’s Gambit, zengin RPG unsurları barındıran ekstrem bir 2 boyutlu aksiyon-platform oyunudur. Hassas çatışmada ustalaş ve Siradon’un derinliklerinde kol gezen dehşetle yüzleş.

  • Geniş Bir Dünya: Her kesimden acayip karakterlerle tanış ve gizemleri keşfet.
  • Karakter Sınıfları ve Özelleştirme: Yedi oynanabilir sınıf arasından seçimini yap, seviye atla, favori yeteneklerini seç, stratejilerini uyarla ve hayatta kalma şansını artır.
  • İnanılmaz Baş Düşmanlar: Yükselen canavarları ve efsanenin diğer yaratıklarını avla. Her baş düşman ayrı bir beceri sınavı ve her birini yenmek için strateji gerekli.
  • Kahraman Modu ve Yeni Oyun +: Yenilen baş düşmanlar kahraman modunda enerjisini tekrar toplar ve onları yendikten hemen sonra bu düşmanlara erişebilirsin.

Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows 7 32bit
    • İşlemci: Intel Core 2 Duo E7500 2.93 GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ 2.9GHz
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 9600 GT/ AMD Radeon HD 6450
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: Windows Compatible Sound card
    Önerilen:

    • İşletim Sistemi: Windows 7 (32bit) or Higher
    • İşlemci: Intel Core i3 or higher
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT520 / AMD Radeon HD 6670 or higher
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: Windows Compatible Sound card
Bedava full oyun indir

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git